top of page

WK WIELRENNEN

logo-900.b3aede34.webp

Eind september doet het WK Wielrennen onze mooie gemeente aan! Dat is behoorlijk uniek en dat willen we dus zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom doet OHR ook enthousiast mee aan de festiviteiten en we organiseren daarom een paar leuke evenementen in de feesttent aan de Kronkel.

 

We zetten graag even op een rijtje wat we allemaal voor jullie in petto hebben!

 

Woensdag 22/09 : 

We geven het startschot aan de festiviteiten vanaf 18u met drankgelegenheid en een gezellig lounge-terras

 

Donderdag 23/09 :

Op donderdag kan je voor 20€ genieten van een OHR Barbecue van 18:00 tot 20:00. Waarna je heerlijk kan genieten van een optreden. Lekker drankje dabei op ons lounge-terras.

 

Vrijdag 24/09 : 

Overdag kan je genieten van de U23 wegrit en ‘s avonds verwent OHR jou met een lekkere Italiaanse avond met pasta en lasagne (10€). Waarna je opnieuw heerlijk kan genieten van een verrassend optreden en van een drankje op ons lounge-terras.

 

Zaterdag 25/09 : 

Ook na de ongetwijfeld spannende wegrit van de Elite Vrouwen, kan je ‘s avonds heerlijk nagenieten van al het supporteren met een Italiaanse avond met pasta en lasagne (10€) van 17:00 tot 20:00.  Waarna je je culturele dorst kan lessen met een optreden van Daan. Ook je echte dorst kan je lessen met een drankje op ons lounge-terras.

 

Zondag 26/09:

De dag waarnaar we allemaal hebben uitgekeken, de wegrit van de Elite mannen met onze Belgische topkanshebbers! OHR zorgt ervoor dat jij extra hard kan supporteren dankzij een goed OHR Ontbijt met spek en eieren (16€) tussen 8:00 en 11:00.

 

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de braderie van 24 tot en met 26 september kan je bovendien bij onze ‘OHR meets Afimo’-stand genieten van een verfrissende gin-tonic, lekkere cava of aperol en verrassende mocktails!

Kom dus zeker eens langs onze stand, dan klinken we samen op jouw gezondheid en op 1 of meerdere Belgische wereldkampioenen.

 

Schrijf je hieronder in en geniet van dit evenement!

OHR HULDENBERG

bottom of page